2017 ble et år med mange opplevelser for store og små, unge og eldre i BKM Stord. Her er noe av det som skjedde dette året:

 

Kick-off fest

Året startet med en fest der vi satte oss mål fram mot “den store togfesten” som skulle arrangeres under sommerstevnet. Vi hadde besøk av representanter fra lokalmenigheten i Eiker, som stod i spissen for denne aksjonen.

 

 

 

 

Bibelundervisningshelg

En helg i februar fikk vi besøk av Bjørn Nilsen fra Brunstad bibelskole. Han hadde forberedt en sekvens med undervisning om menighetens tro og lære. Mange av de unge og voksne medlemmene møtte opp for å få med seg dette. Ulike temaer ble tatt opp, blant annet så startet han med å gå gjennom den bibelske tidslinje. Det ble flere interessante dialoger i løpet av helgen, og medlemmene opplevde det som svært nyttig og interessant.

 

Familieutflukter

 

Is på vannet i Rutle, våronn 1.mai, St.hans, varme og fine sommerdager, det er da vennene i BKM Stord benytter anledningen til å samles. Vi opplevde flere slike dager i 2017. På flere av samlingene arrangerte ungdommen leker og konkurranser for barna, familiene grillet sammen eller kjøpte seg mat, og det var tid til fellesskap. Dette er en fin måte å møtes på i en hektisk hverdag.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Bryllup

I mars feiret vi bryllup, og kvelden ble en stemningsfull og god feiring for to som ga hverandre sitt ja i menigheten. Forstander Oddmund Risnes viet paret.

 

17.mai feiring

På Stord er det fest når vi feirer 17.mai. Da mange av medlemmene bor i Sagvåg, møtte flere opp for å heie på barna i skoletoget. Etter at arrangementet var ferdig på de ulike skolene fortsatte feiringen i Rutle. Der ventet god mat, 17.mai taler og leker for barna. Vi var ekstra heldig med været dette året. En 17.mai uten regn og vind er ikke noe vi opplever hvert år på disse kanter.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bibelundervisningsfest i Rutle

I 2017 var det åtte ungdommer som hadde bibelundervisning hver uke i et halvt år. Det er en del av trosopplæringen som vi har i BCC. I juni hadde vi en høytidelig fest for disse ungdommene.

 

 

Den store togfesten på Brunstad

Endelig var det tid for festen vi hadde jobbet mot det siste året. Under sommerstevnet på Brunstad arrangerte menigheten i Eiker en uforglemmelig festdag fra morgen til kveld.

 

Les mer på BCCs webside:
http://bcc.no/2017/07/8-300-samlet-fest-pa-brunstad/

 

Ungdomstur til Malaga

Tidlig i september var det en forventningsfull ungdomsflokk som satte seg på flyet til Spania. De skulle på tur til Finca Alamo i Malaga, hvor mange fine opplevelser ventet. En tur til Gibraltar, hvor de opplevde delfinsafari, apekatter og stupbratte fjell. Senere var det juving, som er en flott naturopplevelse. Fart og spenning på gokartbanen ble det og tid til. På ettermiddagene og kveldene ble det bading og ballspill på stedet der de overnattet, kombinert med småprat og interessante temasamtaler. Her fikk de også mye god mat og tid til å slappe av.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 års jubileum for Rutle

 

 

Lørdag 25. november var mange samlet i vårt menighetssenter i Rutle, for å feire at det var 10 år siden bygningen stod ferdig. Vi hadde invitert mange gjester, særlig de som hadde hjulpet til i byggeperioden. Det ble en stemningsfull og fin kveld, med nydelig musikk, god mat, flere ulike innslag og taler. Vi i BKM Stord er veldig takknemlige for å kunne ha ett sånt sted hvor barn, unge og eldre kan samles gjennom hele året.

 

 

 

Desember og julestemning

 

 

Årets siste måned var full av julestemning for medlemmene i BKM Stord. For barna var det arrangert førjulsfest, de voksne hadde julebord der takknemlighet var tema for kvelden, og til slutt fikk ungdommen en fin avslutning på året med en egen ungdomsfest.